fredag 12 november 2010

Sista inskolningsdagen.

Idag är det Linus femte och sista inskolningsdag på dagis. Det hade gått jättebra hela tiden han var där igår och precis som igår lämnade jag honom utan problem idag med. Det var lite mer att han ville att jag skulle hålla honom när vi sa hejdå istället för fröken Ingela, men det var ändå inga problem att lämna över honom till henne sen och låta henne ta med honom in. Han är så duktig!

På dagis har barnen symboler bredvid sina namn eftersom de inte kan läsa än. Linus har en fotboll och detta lärde han sig nog redan den 3:e inskolningsdagen! Det finns en vid kläderna i korridoren, en på samlingsplatsen på golvet i lekrummet och en vid hans handduk där de tvättar sig. Visst har jag visat honom en del gånger, men jag tycker ändå att det är snabbt inlärt. Nu säger han även nånting i stil med "fobo" och pekar på sin plats när vi kommer dit.

Man blir allt lite stolt över ungen =)

Och jag är fortfarande i chock efter den här veckan. Jag har verkligen blivit positivt överraskad. Jag hade aldrig kunnat drömma om att det skulle gå SÅ HÄR bra!

♥ ♥ ♥

2 kommentarer:

Marie sa...

*tummen upp* :)

"Moster" Malin =) sa...

Va duktig han e då :) Roligt att höra :) Eller läsa, hehe!