torsdag 4 november 2010

Maskerraddisco

På föräldramötet på Robins dagis sist bestämdes att några föräldrar åt gången tar på sig att ordna något roligt för barnen och deras familjer då och då för att bl.a. lära känna varandra bättre. Barnen börjar ju bli så stora nu så att de mer och mer vill träffas mer utanför dagis o.s.v. och då är det ju skönt om man iallafall vet nånting om vilka man är och så där. En del föräldrar har jag knappt sett eftersom man kanske lämnar och hämtar olika tider, så man kan inte ens koppla ihop en del barn med vilka deras föräldrar är. Så det var en bra idé.

Iallafall så formades då en grupp på 3 mammor, tror jag, som tog första planeringen, och som nu hade dragit ihop till ett maskeraddisco borta i Södra Skolans gympasal. Så där har vi varit ikväll. Det var jättelyckat och barnen hade så roligt. Blev inte så mycket dansat eftersom de mest sprang omkring, men disco var det och de flesta var utklädda, både föräldrar och barn. Kul =)

Peter var en apa, Robin var Buzz Lightyear och jag med min dåliga fantasi fick ett infall under dagen idag och kom på att jag skulle ta Robins fejkspindelnät och vira på mig. Blev lite i hästsvansen och runt kroppen och så satte jag hans plastspindel fram på ena axeln som en brosch typ. Det fick duga. Ingen kostym, men alltid något ;)

Här nedan följer lite dåliga mobilbilder, men de får duga. Jag hoppas kunna komma över någon av de andra föräldrarnas bilder så småningom då vi inte hade nån kamera med.
En helt okej torsdag =)
Nästa vecka är vi tillbaka i rutinerna med barngympa igen.

3 kommentarer:

Marie sa...

Kul med maskeraddisco :-)

Får se om Herkules kommer våga använda fontänen, just nu är han mest rädd för den :p men jag får väl avvakta ett tag och se vad som händer. Tack för lånet :-)

Camilla sa...

Kul med Maskerad disco! :)

Snokar du inte i min blogg längre, du länkar inte? :)

Marie sa...

Vi tackar och bockar för presenten :-)