söndag 28 november 2010

Erotikparty.


Igår var det dags för novembers tjejträff, vilken bestod i först ett erotikhomeparty med Husmusen AB hemma hos Anna S och sedan mat på restaurang Tempel i stan.

Det var både trevligt och roligt och det blev en del ordentliga skratt under kvällen. Det enda som var synd var att säljaren vi hade inte alls var så där käck och engagerad som man kan tycka att en säljare ska vara när hon säljer produkter av det här slaget. Hon var ganska stel och skickade mest runt sakerna ganska snabbt utan att säga särskilt mycket om dem. Tror det var klart på en timme, och vi hade nog räknat med två... Men men, turligt nog så hade vi den rätta stämningen i gänget så roligt blev det iallafall :P

Handlade gjorde jag också, men någon atrapp införskaffades inte för min del ;)
Det blev:
~2 par snygga trosor
~En sorts hygiengrej (bra beskrivning va) som man kunde ha till allt möjligt såsom t.ex. att descinficera rakhyvlar och annat för att slippa röda prickar vid rakning (eller att ha på toastolen om man vill det osv)
~En olja som man också kunde ha till diverse saker som till exempel glidmedel eller smörja sina tatueringar med för att få en ny fin lyster på dem.


Sen hade vi bokat bord på Tempel då som sagt till klockan 21 och där åt jag en underbart god oxfilé som bara smälte i munnen. Gôtt dä! Och även där hade vi både trevligt och roligt, så klockan gick snabbt fram till att vi begav oss hemåt runt tolvtiden.

För övrigt så var det hemskt kallt och blåsigt, så vi bestämde att nästa gång vi ska gå ut på nånting i stan en kväll så ska det vara sommar! ;)

2 kommentarer:

Milla sa...

Det lät som en skitrolig och lyckad kväll! :)

Tessan sa...

Det var det ;)