fredag 19 november 2010

Om barnen & sånt.

Fredag kväll. Barnen sover och jag har precis krupit i säng. Gôtt dä!

Idag har vi varit lediga eftersom jag bara jobbar måndag till torsdag. Det var skönt att inte behöva gå upp riktigt så tidigt som under resten av veckan och att inte behöva göra oss i ordning på direkten för att sticka iväg (även om det ändå gått otroligt bra för oss ganska ovana).
Under dagen sen har vi inte gjort nånting alls typ. Sen stack jag & barnen till affären runt 15-tiden. Efter tacos följde jag Robin till sin mormor närmare 17:30. Han sa tidigare idag att "Idag vill jag faktiskt gå till mormor. Jag saknar henne gôrmycket!" så jag fick skicka sms till henne på jobbet och fråga, och det var ju så klart inga problem =) Så ikväll har han varit där och myst.

Igår var jag & Robin på kalas i badhuset. Det var dagiskompisen Eriks tur att fylla 5 år den här gången. Det var roligt för Robin som är som värsta fisken så klart ;) När vi kom hem typ 19:45 var han helt slut, men vi stannade ändå uppe ett tag för att han ville äta lite av sin godispåse han fått och så läste vi senaste Bamse-tidningen som vi inte hunnit med än. Linus sov ju och Peter åkte iväg till Fredda en timme så jag och Robin hade tid att bara vara tillsammans. Tror vi uppskattade det lika mycket båda två. Tror han kom i säng runt 21 och då hade jag fått bära honom ner för att han var så sliten plutten =)

Och så övrigt:
Hittade ett oöppnat brev bland posten idag (dock inte så gammalt för det var skrivet i tisdags) där det stod att Robin fått en remiss till ortopeden i Karlstad... Undrar varför? Röntgensvaret hade ju bedömts som ofarligt, men det måste ju ändå vara något mer de vill kolla upp då. Är säkert inget större, men man kan ju ändå inte låta bli att bli lite nervös. Tur att jag har en telefontid med Robins läkare på måndag! Det här visste vi ju inget om.

Jaja...


Jo, jag måste ju få dela med mig av en kommentar från dagisfröken Marie (egentligen elev) också som vi fick när vi hämtade Linus igår och pratade lite: "Det är så roligt med honom, för han är så redig för att vara så liten!"
Man blir ju inte lite glad av att höra sånt. Och jag är så stolt över båda mina barn eftersom de båda har varit så duktiga och tidiga med olika saker. Hur det kan komma sig att de blev sådana är ju ett mysterium, men desto mer anledning att vara stolt kanske ;) Underbara barn!!

2 kommentarer:

Marie sa...

Jag skulle kunna tro att de skickat remiss från ortopeden bara för att de vill att en expert ska få kolla och känna lite också :-)

Kul att han får sånt beröm efter bara typ en vecka på dagis :-) Inte dåligt gjort det :-)
Och de är ju snälla, underbara och välartade barn bägge två. Det har ni lycktas bra med :-)

Malin sa...

Ja tror oxå att de e som syrran skrev där om ortopeden :) E nog inga problem!

Ni har världens duktigaste o goaste barn du o Peter :) Tycker om dom hur mkt som helst =) O er 2 oxå såklart :)