torsdag 18 februari 2010

Remiss.

Idag har jag varit till BVC med Linus. Egentligen skulle han ha fått sin 5-månadersvaccination idag, men han är ju alldeles för förkyld för det. Det visste jag redan innan jag åkte dit också, men jag behöll ändå tiden för att väga & mäta och prata med sköterskan om hans andningsproblem igen. Han har ju varit täppt i näsan sen han var säkert 2 månader eller nåt och jag tycker att det räcker nu... Nu har han ju vanlig förkylning uppe på det också sen kanske 3 veckor tillbaka, men att det kan hålla i sig är ju inget konstigt. Det är den där konstanta täpptheten jag vill ha uppkollad en gång för alla... Även om det sen inte finns så mycket att göra så kommer det att iallafall kännas bättre om någon specialist försökt kolla på honom på öron-näsa-hals i Karlstad. Då har man åtminstone gjort vad man kunnat.

Nu får vi vänta och se då om och när jag får någon remiss till honom. Eva skulle prata med Mona som är läkare på BVC till veckan och se om hon ville skicka en remiss då eller om hon vill vänta och titta på honom själv en gång till först. Han har en ny tid den 3/3 för 6-månaders läkarbesöket iallafall, så det är ju inte så länge dit heller. Och sen får vi väl se hur lång tid det kan ta innan man får komma iväg efter att hon skickat remissen också...

Känns iallafall skönt att man blev lyssnad på idag och att det händer NÅNTING iaf...

Nu ska vi strax gå iväg i snöfallet och hämta Robin på dagis. Helt otroligt vad mycket snö som kommit ner den här vintern, och det verkar finnas någon ände på det heller...

Jaja, ska kasta i en maskin med tvätt nu och sen knalla iväg då. Hej!

3 kommentarer:

Milla sa...

Hoppas verkligen att de hittar orsaken till att han är så täppt! Och att det kan göra något åt det försåts.

Marie sa...

Låter ju bra att det ska bli uppkollat då i alla fall :-) Och om de skulle hitta något så får vi hoppas att det är lättfixat :-)

Camilla sa...

Du kan lyfta luren och ringa barnmottagningen på Gripen själv om du är orolig. Det är ju inte meningen att Linus ska ha det så jobbigt. Jag väntade på en remiss till Rasmus i flera månader, det slutade med bronkit, kruppanfall och ambulans. Hoppas han snart blir bättre!