onsdag 18 november 2009

Så jävla typiskt =/

Lämnade Robin på dagis för en liten stund sen och där visade det sig att det var IDAG som fotograferingen var. Jag har funderat på när den skulle vara. Detta har jag iallafall missat totalt... Jag har inte ens sett någon lapp, men enligt en annan mamma så har det suttit en uppe i säkert en månad... *hrm* Men det var fler som inte hade någon aning så jag var ändå inte ensam.

Hur som helst så var inte Robin alls fint klädd idag. Jag tänkte att det inte var så noga... Hans t-shirt var inte den snyggaste och dessutom lite skrynklig. Byxorna var inte helt rena då vi hade bråttom iväg imorse och knappen gick sönder på de rena, så jag ryckte bara till mig de närmaste. Varför just idag??

Fan också är allt jag kan säga. Hade jag bara vetat så hade jag ju "klätt upp" honom lite. Och kanske haft lite gelé i håret på honom. (Det var ju också typiskt för han ville själv ha det imorse, men han fick inte för mig för jag tycker inte att man behöver ha det på dagis annars och när man ska ha mössa. Han kände nog på sig att det var fotografering idag :P)

Känns inte bra detta... *suck* Lite ledsen är jag faktiskt...

Det som var TUR var väl då att han ens fick gå dit idag efter att han varit hemma nu i en vecka med förkylningen... Annars hade det ju inte blivit någon fotografering för honom alls...

2 kommentarer:

Marie sa...

Äsch da, shit happens. Jag tänker hans kort blir de bästa ändå :-) Robin är så fin i sig själv ju :-)

Men visst förstår jag hur du känner det. Men det blir bra ska du se :-)

Tessan sa...

Tack du är så snäll =) Men ska nog åka ner till Ateljé 13 imorgon och ta nya kort...