torsdag 5 november 2009

Bra natt.

I natt har det faktiskt varit en otroligt bra natt. Jag matade Linus sista gången någon gång mellan 22:00-22:30. Sen sov han till ungefär 3:00 och efter det så åt han inte förrän 07:00 igen. Så skönt! Hoppas verkligen att det börjar stabilisera sig litegrann så där nu då han två tidigare nätter även "tackat nej" till bröstet och sovit vidare när jag vaknat av att han gnällt. Det verkar som att det börjar gå längre och längre mellan matningarna på natten iallafall (och när han sover på dagen då). Nu sover han ute i vagnen efter att vi lämnat Robin på dagis och har således inte ätit sen det målet runt 7:00. Det är ju nästan lite konstigt :P

Annars växer han och man ser hur han utvecklas för varje dag. Det blir lättare och lättare att få kontakt med honom och han blir mer och mer intresserad av allt. Och han skrattar väldigt mycket nu, det är jätteroligt =) Han är så söt!

Robin är fortfarande kvar i sin trots, även om han så klart är snäll också. Det jobbigaste just nu är väl det att han inte lyssnar på vad man säger. Och att om man säger nej eller sluta så måste man alltid säga det flera gånger och med högre och högre volym innan det går in. En gång räcker sällan och det kan vara lite frustrerande...
Men men, det är väl så barn är antar jag. Och hur det än är så är han ändå världens sötaste, härligaste och underbaraste i mina ögon. Min Obi =)

På lördag ska jag, mamma och Robin åka in till Filmstaden och se Spöket Laban och så går vi väl på McDonalds före filmen. Jag tror att det blir kul för Robin att komma iväg och jag ser väldigt mycket fram emot det jag med. Jag älskar att gå på bio med honom och sitta och titta på honom där i biomörkret när han ser så nöjd ut med film och popcorn =)
Marie: Du kanske också vill med?

Och på tisdag blir det troligtvis av med den där vaccineringen för Robin då. Hoppas det går bra så att han inte blir för dålig av sprutan bara. Tisdag är egentligen ingen bra dag, men man får ju inte välja så... (Det är ingen bra dag för att han har dagis onsdag & torsdag sen, plus att gympan är på onsdagar). Det får bli som det blir. Jag brukar ju ta saker ganska mycket som de kommer så det får man göra med det här också.

I eftermiddag/kväll vill Peter att vi ska lämna båda barnen hos svärföräldrarna några timmar så att vi får lite egentid. Jag både vill och inte vill. Vi behöver verkligen lite tid tillsammans bara han och jag utan att behöva tänka på barn en stund, men samtidigt så känns det så konstigt. Man har ju inte varit helt barnledig på väldigt länge (förutom några gånger när man åkt och handlat, men det räknar jag liksom inte). Man har ju för det mesta haft iallafall någon av dem och Linus har vi ju aldrig lämnat bort särskilt länge. Det är konstigt hur det är den här gången, Robin var knappt 3 veckor när han sov borta första gången och Linus som nu är lite drygt 8 veckor har man jättesvårt att lämna bort några timmar... Men visst är det lite annorlunda nu med, dels så blev jag ju sjuk när Robin var liten och dels så fattade vi nog inte riktigt att vi var föräldrar heller på samma sätt som vi gör nu.
Hur som helst så får jag väl försöka att gå med på det här i eftermiddag. Jag behöver ladda mina batterier lite för jag har varit ganska mycket lättirriterad på sistone och jag behöver få vara med bara Peter, men det känns lite svårt ja...
Nog om det.

Nu ska jag surfa runt lite på nätet och sen ska vi se om jag kan få något gjort. Igår blev det nämligen en sån där dag igen då det inte blir någonting av någonting. Jag var supertrött och frusen och mådde inte riktigt bra heller. Allt jag gjorde igår var typ att lämna & hämta Robin på dagis, laga mat och gå med Robin på gympan. Det räckte gott. Är ganska trött idag med, men ändå piggare. Tror man kan skylla mycket av kraftlösheten på vädret faktiskt, så jag ska försöka att övervinna det.

1 kommentar:

Marie sa...

Jag kanske vill följa med, får jag bestämma mig i morgon? (Har inte varit på nåt bra humör nu i kväll och vill inte ta nåt beslut då.)

Men vilken tid gäller det i fall?

Hoppas du får sova gott nu i natt, kram :-)