söndag 22 november 2009

Fredag, lördag, söndag.

I fredags åkte jag och svärmor ner till fotoaffären då på gratis drop-in skolfotografering med mina grabbar. Robin fick ta nya enskilda kort och sen fotades pojkarna tillsammans. Vi hade sån "tur" så att Linus som sovit i bilen vaknade på bra humör när han blev avklädd och protesterade inte alls över att sitta i brorsans knä och bli fotad. Perfekt =) Hoppas bara att bilderna blev bra nu då. Vi får väl se när de kommer. Men det kändes väldigt bra iallafall.
På eftermiddagen var jag & Robin bjudna hem till Jessica på mat. SUPERGOTT var det! Robin och Saga skulle leka, men det blev inte så där jättemycket då Saga inte var på humör riktigt. Hon hade fått influensasprutan dagen innan och haft lite feber så det var väl därför. Lite tråkigt för Robin så klart som verkligen ville leka, men det får de väl ta igen en annan gång.

Igår var vi på loppis på Järpegatan. Är vi ju alltid både vår och höst om vi har möjlighet. Är väl inte så mycket för grejerna egentligen då det mesta är SKRÄP, utan det är väl mer för att träffa folk (och då kanske framför allt Marie & hennes familj). Och så är vi ju så klart med mamma då. Vi gick till loppisen ungefär 11:30 och sen stannade vi hos mamma till 18-tiden. Sen blev det hem och kolla på Disneydags, fast vi missade början och det har vi tittat på nu på morgonen istället :P

Idag är det städdag i det här huset. Ordentligt. Skönt nog så har man en underbar mamma som kommer och hjälper till senare idag också, så då lär man få undan mycket =)

Och nu --> amma hungrig bebis.

3 kommentarer:

Marie sa...

Jag missade bumbibjörnarna igår. Och idag. Men jag har väl antagligen redan sett det *s*

Hoppas korten blev bra :-)

Marie sa...

Men Liza tar sig upp själv till den hyllan eller? Jag är ju så dum jag att jag lyfter upp Herkules i garderoben bara för att han vill vara där *haha* Så lite får jag ju skylla mig själv :p har precis tvättat handdukarna nu.

Marie sa...

Jag får försöka komma ihåg att kolla på sf kanalen på vardagarna också då :-)

Tror jag får sluta med att låta Herkules ligga på såna höga ställen. Vore ju dumt om han blev skadad igen :-( Jag hinner ju inte dit i tid ibland och då hoppar han ner själv.