fredag 13 november 2009

BVC & MVC.

Idag har jag varit på BVC med Linus för hans första läkarbesök. Och som jag räknat med så fanns inga fel på honom alls vad läkaren kunde se. Det är ändå skönt att få det bekräftat och sånt där som t.ex. höftproblem kan ju vara lite svårt att uppfatta om de har själv.
Och växer gör han som han ska, min stora lilla bebis. Han ligger ju över medelstorleken för att vara typ 9 veckor med sina 62 cm och 6658 g...

Hmm, jag borde förresten beställa en tid för efterkontroll av mig också... Hade ju först en tid den 28/10 som MVC skickade brev och ville ändra till 21/10, men då kunde inte jag eftersom jag inte blödit helt färdigt än. Och nu har det bara inte blivit av att jag beställt någon ny tid. Jag drar mig väl lite för det också om jag ska vara helt ärlig. Jag har så oerhört svårt för sånt där. Men jag antar att det är nödvändigt, särskilt som jag tror att jag skulle ta cellprov samtidigt också när de ändå är där och rotar liksom... Huu... Jag vill inte... =/

Nu ska jag sätta på Mora Träsk åt min stora pôjk och så ska jag försöka plocka undan lite här innan Linus vaknar och ska ha mat.

Hoppas ni får ett trevligt fredagsmys även denna fredag, som idag faller in på den 13:e.

Hej svejs!

2 kommentarer:

BusNova sa...

ja efterkontroll är inte det roligaste. Men ändå skönt & veta att det ser ok ut där nere hehe

trevlig helg
kram

Marie sa...

Gôtt att allt är bra med Linus och att han växer och frodas :-) Boka tid till dig själv nu så du får det hela överstökat :-)