torsdag 22 oktober 2009

Snart helg igen.

Jag vet att jag tjatar mycket om hur fort tiden går, men det är ju helt otroligt... Idag är det redan torsdag, vilket betyder att det ju alldeles snart är dags för fredagsmys igen. Det är ju det jag säger att det bara är måndag och fredag hela tiden...

Idag ska jag och Linus hälsa på på mitt jobb. Det blir en liten snabbvisit, då de hade en lucka 13:30 och Robin ska ju hämtas på dagis klockan 14 (fast jag har förvarnat att jag kan bli kanske 15-20 minuter försenad med hämtningen så).
Sen i eftermiddag hoppas jag att jag kan övertala Peter att vi ska åka till stan och köpa skor till Robin. Det är mer eller mindre kris på den fronten nu. Han har två par gympadojor som går att använda, men det ena paret stinker rutten gräsmatta eller nåt och det andra paret öppnar sig ena kardborren på hela tiden, plus att de är slitna... Vi hade egentligen bestämt att vi skulle åka som i morgon, men så ringde det någon från Ludvika och ville komma och titta på Volvon imorgon så då hinner vi ju inte.
Och jag vill inte vänta till helgen. Dels för att jag som sagt tycker att det är kris med Robins skor och dels för att vi behöver svänga in hos veterinären också och köpa foder till Liza. Jag vet inte om man kan göra det på helgen nämligen.

Nu är Peter hemma en snabbis så jag får väl lägga ner här och vara lite trevlig =)

2 kommentarer:

Jenny sa...

hej hej!
Ja tiden bara rusar iväg, fattar inte vart veckorna tar vägen..

Babycafé eller öppna förskolan som det är ligger på åsgatan. Har varit där 1 gång och tyckte det var jättetrevligt.
Tror de stod om de i senaste GV-nytt, iaf på tisda förmiddag har de för 0-1 år mellan klockan 9 och 12 tror jag de va..

Ha de gott!

Malin sa...

hej!! visst går dagarna fort, jag håller med! I morgon är jag ledig, har lite ärenden på fm, sen är jag nog hemma.. sms a eller ring gärna innan, jag finns med på eniro, vill inte lämna numret på nätet! Kramiz m