måndag 26 oktober 2009

När ska man börja oroa sig?

Ikväll runt kanske klockan 20 är det tre dygn sedan Linus bajsade... Han verkar inte ha några större magproblem förutom att han nu pruttar väldigt och att det luktar mycket, men ändå. När ska man börja oroa sig tycker ni? Han gråter inte mer än vanligt och magen är inte direkt hård heller. Men tre dygn känns länge eller?


Uppdatering:
Det löste sig runt 17-tiden med ett ordentligt kalas. Skönt.
Och nu i skrivande stund (kl 19:09) så tror jag att han ligger och bajsar en omgång till här på sin filt... =)

6 kommentarer:

Joh@nn@:s sa...

Hejsan Marcus bajsade inte på 5 dygn då fick vi åka till akuten me honom så han fick lavemang då va han bara 2-3 månader...men om du provar tempen brukar de ju komma eller massera magen m.m prova annars tycker jag du ska ringa bvc ialf och höra med dom kram och lycka till

Tessan sa...

Tack för ditt svar. Vi provade med tempen både igår och idag, men utan resultat. Även magmassage utan framgång. Men nu har det ju löst sig iallafall =)

MammaSusan sa...

Det kan gå långt mellan gångerna då de är små 14-20dgr utan att det är någon fara då de ammas el får ersättning. http://www.growingpeople.se/templates/Page.aspx?id=6059&del=2#bajs

Kram

BusNova sa...

Barnläkaren på BVC sa till mig (om man ammar iaf) är det ingen fara om barnet inte bajsar på en vecka en del barn är så. En del gör det ofta andra inte....

Joh@nn@:s sa...

ja så är de nog min son fick ju ersättning fråndag 2 jag hade ju ingen mjölk så de kan va därför han blev som han blev...tänkte inte så långt men tur att de löste sig =)

Tessan sa...

Tack igen till er allihop för era svar! Jag var inte särskilt orolig, men kunde nog ha blivit om det hade gått så mycket längre. Tidigare har han ju bajsat flera ggr/dag och nu gick det plötsligt 3 dagar emellan så jag blev lite fundersam. Men det kan ju vara så att det liksom är på gång att "stabilisera" sig eller nåt. Och eftersom han ändå varit nöjd och glad så har jag väl förstått att det inte varit någon större fara.

Hur som helst så blev jag ytterligare lite lugnare av era svar och nästa gång det går några dagar så kommer jag inte att fundera så mycket över det =)