fredag 16 oktober 2009

Kiss i sängen.

Sköna fredag, början på helgen.
Idag är det mörkt och regnigt men det är bara mysigt tycker jag. Iallafall just nu. Då kan man med gott samvete stanna inne och Robin blir inte lika rastlös. Handlade gjorde vi igår så inte behöver man iväg till affären heller. Det enda är väl om vi ska ha lite "fredagsmys" till ikväll då, men det tar vi i så fall just ikväll.

Jag sitter och funderar lite på vad som har hänt med Robin. Han som har varit superduktig förut sen han slutade med blöjor på natten har nu börjat kissa i sängen var och varannan dag. Tror det var fjärde eller femte gången han gjorde det nu i morse på lite drygt en vecka bara =/ Visst har väl barnen perioder då det går bättre och sämre med sådana saker kanske, men ändå... Det känns inte roligt att han helt plötsligt ligger kvar i sängen och kissar istället för att gå upp på toaletten. Undrar om det kan vara en uppmärksamhetsgrej?

Ikväll kommer svärföräldrarna och pojkarnas kusin Johanna hit. De vill ta kort på kusinerna tillsammans innan Johanna åker hem imorgon igen. De försökte igår men då vägrade Robin vara med. Vi får väl hoppas att det går bättre idag då.

Robin säger hela tiden att Johanna är hans bästa kusin i hela världen. Jag försöker förklara att det inte är så svårt, eftersom hon är hans ENDA kusin :P The one and only vet ni...

Nu ska jag sluta här och ta hand om Linus som börjar bli lite gnällig på sin filt på golvet.

Trevlig helg!


1 kommentar:

Milla sa...

Det är säkerligen någon slgs uppmärksamhetsgrej från Robins sida. Kanske är den undermedveten. Han är ju van att vara enda barnet och nu när du/ni har en liten till som kräver mycket uppmärksamhet så kanske han känner sig lite åsidosatt. Trod de flesta barn gör det i början. Det gjorde jag också back in the days. Det går nog snart över ska du se. Trevlig helg! Kram.