måndag 12 oktober 2009

Barnkalas & motion.

Och så var helgen redan över igen... Svisch!

I fredags träffade Linus sin kusin Johanna för första gången, då hon har älglov nu och är hos svärföräldrarna. Så de kikade hit en sväng.

Lördagen gick åt till städning och igår hade Robin barnkalas igen. Först tänkte vi ju ha båda kalasen förra helgen, men vi kände att det hade blivit lite för mycket så vi tog det andra den här helgen istället. Den här gången var det grannbarnens tur att fira honom. Vi höll på mellan 14-16 och jag tror barnen hade ganska roligt. Jag tycker att det är skönt att det är över nu iaf ;)

Idag har jag och Linus varit med pappa och Tyson på promenad. Pappa brukar ju komma och hämta Tyson och promenera honom åt mig när han är ledig och idag följde vi med. Vi gick ganska fort och jag blev riktigt svett på ryggen trots att det är ganska kyligt ute. Det märks att man inte är van än... Men det är skönt. Riktigt härligt t.o.m. Det är så skönt att känna att man kan röra sig och att man är så mycket lättare än när man är höggravid. Det känns som att man studsar fram nu, hur spänstig som helst (även om det inte riktigt är så i verkligheten). Gôtt, gôtt.
Vi ska hänga på på onsdag med när Robin ändå är på dagis.

Imorgon går nog jag och barnen till svärmor en sväng och hälsar på under dagen.

Nu ska jag skynda mig in på facebook medan Linus fortfarande sover i vagnen. Jag har inte haft så mycket tid vid datorn nu på ett tag så man vill hinna med så mycket som möjligt när man väl får tid.

Ska försöka att lägga in första månadskortet på Linus här ikväll. Men lovar inget :P

Hej så länge!

1 kommentar:

Marie sa...

Jag hade gillat håret om det hade varit mindre blondt :p