fredag 9 oktober 2009

Ett ofärdigt inlägg :P

Shit, vad tiden och dagarna går fort!
Nu har snart hela veckan gått ännu en gång...

Måndags:
Gjorde inte så där jättemycket. Promenad med Marie, Linus och Tyson på kvällen. Det var det längsta jag gått hittills sen vi kom hem från BB. Känns skönt att börja komma igång.

Tisdags:
4 veckor sedan Linus föddes.
Promenad med Robin, Linus och Tyson på förmiddagen. Blåste ganska kallt, men var skönt ändå. Alla var jätteduktiga =)
På eftermiddagen (klockan 15) var det dags för Robins 4-årskontroll på BVC. Gick hur bra som helst, vilket jag också förväntat mig. Robin är jätteduktig. Rita en "huvudfoting" kunde han så klart också fast han inte vill visa det hemma. Han har alltid sagt att han inte kan, men när Eva (BVC-sköterskan) bad honom att rita en gubbe med ansikte, armar och ben så gjorde han ju det.
Det enda som var lite osäkert var syntestet. Vi vet inte riktigt om han var okoncentrerad där mot slutet eller om han verkligen ser lite dåligt, så den 20/10 ska vi tillbaka för ett nytt test. Håll tummarna för att han slipper glasögon...

Onsdags:
En fruktansvärt blåsig dag.
Handlade med Robin efter dagis medan svärmor passade Linus. Var med Robin på hans barngympa på kvällen. Det var skönt att bara vara med honom även om det var en kort stund. Vi hade så mysigt på hemvägen, Robin gick balansgång på staketet och vi skrattade och skojade. Tror vi behövde det båda två.

Igår:
Linus fyllde 1 månad. (Vi glömde dock bort att vi skulle ta ett månadskort som vi gjorde med Robin, men vi får se till att göra det idag istället)
Var med Robin hos tandläkaren 9:30. Allt såg bara bra ut och han har inga tandtroll. Skönt! Och han är så duktig även hos tandläkaren. Jag är verkligen stolt över honom, det har aldrig varit några problem med nånting. Inte ens när han bröt armen så var han "besvärlig". Min duktiga pôjk!

Jag får fortsätta att uppdatera här senare för Linus har vaknat och är arg just nu.
Ciao.
------------------------------------------------------------------------------
Forts. [kl 13:15]
Jag borde förresten ha köpt mig en lott igår för jag var sååå nära att få parkeringsböter när vi var hos tandläkaren. Jag vet att man inte får stå där vi stod, men "alla" gör ju det ändå och oftast klarar man sig ju. Men igår var det nära ja... När jag stod och höll på att spänna fast Robin så kom en vakt upp bakom mig och höll på att skrämma skiten ur mig till att börja med och sen upplyste han mig om att det faktiskt var parkeringsförbud. Jag vet inte om jag sa "Jaha?!" eller "Jaså?!" men det kvittar ju eftersom jag kom undan med en varning. Tur att han var så trevlig, särskilt med tanke på vad han skrämde mig först :P
På eftermiddagen/kvällen tog jag med mig Robin, Linus och Tyson och knallade hem till mamma. Robin har sagt i flera dagar att han saknar henne och han har t.o.m. sovit med ett foto av henne brevid sängen. Han är för go. Mamma bor ju max 5 minuters gångväg härifrån och telefon finns det ju med, men han har inte velat ringa henne heller. Iallafall så passade det bra att gå iväg och Peter fick vara hemma och vila och sova då han skulle börja jobba klockan 02 i natt.

Idag:
Peter jobbar fortfarande. Han slutar sin vanliga tid runt 15:30 i eftermiddag. Gud så trött han kommer att vara då, stackarn...
Vet inte riktigt vad det blir annars idag. Har inga planer what so ever. Ska väl försöka att iallafall komma ut lite grann, kanske en promenad. Måste till affären en sväng också då jag snart har helt slut på amningskupor.
Annars är ju fredagsmys ett väl använt ord här nu så det ska väl bli lite sånt ikväll framför tv:n med.

Nej, nu får jag avsluta här så jag hinner med lite annat innan Linus vaknar också. Han har sovit ett tag nu. Skönt, för jag och Robin har iallafall hunnit med att äta lunch i lugn och ro idag =)

Trevlig helg på er!

2 kommentarer:

Malin sa...

Hej! Jag har gjort ett smycke till dig nu. Hör av dig när du har tid att kika på det! Kramiz M

Marie sa...

Ja det vore ju lite tråkigt om han ska behöva glasögon vid en sån tidig ålder. Så vi får hoppas att han bara var okoncentrerad :-)

Hoppas du är tillbaka med lite tätare inlägg snart, saknar dom. Men jag förstår ju att familjen kommer före så stressa inte upp dig nu bara för att jag skrev så :p

kramar :-)