tisdag 22 september 2009

Min stora bebis.

Oj oj oj, vad Linus hade växt. På en vecka har han gått upp ca 0,5 kg och växt 2 cm på längden. Huvudmåttet hade ökat med en cm. Hans kurva är ingen kurva utan mer en flaggstång rakt upp... Men så hänger han ju i puppen hela tiden också :P

Det var iallafall helt okej att han växer med den farten då vikten, längden och huvudmåttet ökar helt proportionerligt och inget släpar efter. Så det känns skönt.

Peter har troligtvis influensa och fick Cocilliana (eller hur det stavas) utskrivet över telefon och som jag fick hämta ut när vi ändå var borta på vårdcentralen. Det är så tråkigt och typiskt att han alltid ska bli sjuk eller opereras eller nåt annat skit när vi får barn... Förra gången hade han ryggskott innan och sen tror jag att han opererade knät när Robin inte var så gammal. Nu tog han en extra semestervecka för att vara hemma med oss längre och så blir han sjuk. Alltid är det något... Inget att göra åt, men visst är det tråkigt?

Vi hade egentligen tänkt att kanske ha barnkalas till helgen (eftersom Robin fyllt år) men det får nog vänta en vecka till. Så vi blir ordentligt friska först. Dessutom måste vi dela upp det på två kalas och det känns inte som att jag orkar det än i vilket fall.

Nu ska jag försöka att hinna med att läsa lite i mina favoritbloggar innan Linus vaknar igen.

3 kommentarer:

Marie sa...

Ja han växer visst så det knakar *s*

Vilken tur att det bara är vanlig influensa han har då och inte svininfluensa *huu* hoppas han piggnar på sig snart, och du med för den delen :-) Mitt halsont är i stort sett borta men nu har jag börjat hosta i stället :p

BusNova sa...

stora lill killen;)

MammaSusan sa...

=) hur stor är han?

Tiden bara flyger fram! Hoppas ni blir friska snart!