tisdag 15 september 2009

1 vecka.

Det är helt sjukt, men det har nu redan gått en vecka sen vi åkte in till BB och plutten föddes... Klockan 15:58 i tisdags kom han ut, 52 cm lång och 3540 g tung. Nu är han iväg till BVC med sin pappa för inskrivning och vägning och lite sånt. Det ska bli spännande att få höra hur mycket han växt den här veckan. Jag är inte med pga att jag har så väldigt ont i magen =/ Det började igår kväll och har blivit värre och värre under natten. Jag vet inte riktigt vad det kan vara, men jag har mina misstankar om att det kan bero på Diklofenak som jag knaprat ett tag nu...

Robin är en underbar storebror. Han är jätteduktig och är verkligen försiktig när han tar i lillebror och frågar först om han får klappa och pussa honom. Så söt! Och så är han noga med att säga godnatt och sånt särskilt till Linus.
Så mestadels har det gått hur fint som helst. Men ibland så kan man märka att det så klart blivit lite konkurrens om uppmärksamheten nu också, särskilt när vi har besök. Då blir Robin lite extra livlig och uppspelt och ska synas hela tiden. Fast jag måste ändå säga att det är ganska lugnt. Och en ytterligare positiv sida är att Robin blivit dubbelt så gosig sen vi kom hem med Linus också, det kan man ju inte klaga över =)

Ska försöka lägga in lite bilder här snart, kanske i kvällningen. Det beror på hur jag får tid och lust. Har en del bilder från BB i svärföräldrarnas kamera som vi lånade dit och jag vet inte om vi kan få över dem till vår dator. Peter får kika på det.
Annars blir det väl bara bilder här hemifrån iallafall med vår egen kamera som jag lägger ut.

Nu ska jag kika in en sväng på Facebook medan jag har tid över.


1 kommentar:

Marie sa...

Väkommen tillbaka, har saknat dina inlägg :-)

Tänk vad fort en vecka går :p