måndag 7 september 2009

Fortfarande hemma.

Vi är fortfarande hemma och jag har ännu inte ringt BB, för det är fortfarande ganska oregelbundet och lite för långt mellan värkarna. Men jag har dem fortfarande iallafall vilket är huvudsaken, för idag ska jag iväg!!

Jag och Peter har varit ute och gått i två omgångar och det verkar faktiskt korta tiden mellan värkarna lite. Snittet ligger just nu på ca 8,5 minuter sen klockan 10:30, men då har det varierat mycket från 4 till 14 som mest. Nu har vi nyss kommit in från den andra omgången, så nu ska jag vila mig lite och efter det ska jag gå ett par vändor i trappan.

Vore skönt om vattnet kunde gå också så man verkligen kände att "nu är det på riktigt". Visst gör värkarna mer ont när vattnet har gått, men de blir ju också effektivare då... Nu är det så långdraget... Med Robin gick allt mycket snabbare när det var dags. Då gick ju först vattnet och sen började värkarna efter någon timme. Och efter några timmar så var det dags att åka in. Nu har jag haft värkar sen iallafall kanske 5:00 imorse och det är liksom "allt". Det är inte riktigt dags att åka än ens... Men men, det är ju så olika från person till person och graviditet till graviditet så det är väl bara att ta det som det kommer (vilket är lättare sagt än gjort). Är ju inte ens säkert att vattnet går här hemma den här gången.

Jaja, det har iaf startat nu och det är ju det man har väntat på så länge...

3 kommentarer:

Buzaan sa...

Okey, ja de är väl så med alla hormoner som är i kroppen..
Jo jag har hört att de kan hjälpa till o hålla dom borta iaf.. :)

Lycka till nu o hoppas bebisen vill komma ut snart :) kram

Camilla sa...

Vad roligt, äntligen! Du är så duktig och stark Therese, lycka till och det kommer att gå så bra. Vi tänker på er!

BusNova sa...

Åhhh håller tummarna kämpa på.... SNART