måndag 28 september 2009

Måndag.

Ny dag. Ny vecka. Igen. Tiden går...

Första dagen "ensam" idag då, utan Peter. Det har faktiskt gått väldigt bra hittills måste jag säga. Visserligen så skrek Linus som en galning precis när vi skulle följa Robin till dagis i morse, men det var ju bara att ta honom i vagnen och gå iväg iallafall. Och skönt nog så tystnade han och somnade precis när vi kom fram så jag kunde följa med Robin in i lugn och ro ändå.

Sen sov han ett tag i vagnen ute på verandan innan vi skulle iväg till BVC för vägning och mätning. Den här gången hade han bara växt 0,5 cm på längden men dock gått upp ungefär ½ kg igen på 6 dagar... Hans kurva går nästan spikrakt uppåt... Nu behöver vi inte komma dit nästa vecka för att väga igen då han växer så ordentligt, så nu väntar vi 2 veckor den här gången.

När vi var på BVC så passade vi på att boka in 4-årsbesöket för Robin också. Det ska verkligen bli spännande. Den 6/10 är det dags.

Och apropå att han fyllt 4 år så blir det dags för barnkalas till helgen. På fredag blir det första för hans "vanliga" kompisar och på söndag tänkte vi ta det för grannbarnen. Jag har egentligen ingen lust med två kalas, men det får bli så eftersom det blir för mycket folk på en gång annars. Det blir nog bra... =) Blir ju dubbelt så roligt för Robin iallafall :P

Nu sover Linus och om ungefär en timme ska vi hämta Robin på dagis igen. Jag ska kika runt lite till här på nätet nu och sen får vi se om jag hinner greja med något innan Linus vaknar eller det är dags att gå.

Och förresten, det gick hur bra som helst att köra bil idag. Det gjorde inte ett dugg ont någonstans =) Skönt!

2 kommentarer:

BusNova sa...

Härligt att allt gått så bra:)

Marie sa...

Skönt att det går åt rätt håll med dig :-)