onsdag 23 september 2009

Göra något.

Det är allt bra konstigt, jag kände mig så pigg i morse när jag vaknade och bestämde mig för att få en massa gjort idag. Men än har det inte hänt något :P Jag känner mig fortfarande ganska pigg inombords men jag verkar ändå inte riktigt få ändan ur vagnen och göra något... Men men, that's life just nu... Det är synd också att kroppen inte är lika pigg som sinnet. Fast jag är ändå bättre måste jag säga. Det går åt rätt håll =) Jaja, nånting ska jag väl ha fått gjort när kvällen kommer iallafall. Jag hinner nog.

Just nu är takläggarna här och det dundrar och smäller som värsta åskan. Men man står ut. Det är så skönt att få det gjort nu innan vintern. Hela sommaren har man ju väntat och funderat på när det ska bli av egentligen. Nu i måndags började de äntligen. Igår var väl vädret för dåligt för då var ingen här men idag har de fortsatt. Gôtt.

Robin är på dagis för tillfället och Peter & Linus sover. Linus har nog sovit i ungefär 2 timmar nu så han vaknar nog snart och vill äta. Sen får jag nog faktiskt försöka att få nånting litet gjort iallafall. Det går inte att gå och släpa så här varje dag heller...

1 kommentar:

Milla sa...

Tack så mycket. :) Det känns skönt att någon tänker på en. Hoppas allt är bra med er! Kram.