torsdag 11 mars 2010

Vår.

Fan vad härligt att allting börjar tina nu. Solen har lyst på oss i flera dagar (jodå, den kom allt fram idag med till slut) och det både droppar och porlar runtomkring en. Är ju iof lite jävligt med isen som blir, och den djupa snösörjan, men det är sånt man får ta. Det är bara skönt om det äntligen kan bli vår nu. Och blir det inte det så får man väl ändå passa på att njuta av de här dagarna som är. Fåglarna har iallafall börjat kvittra så där vårigt så man blir alldeles glad bara av det.

Idag hade Robin fått ett brev när vi hämtade posten efter dagis. Han skickade ett till Malin härom dagen med en teckning föreställande honom själv, Malin och Marie och så skrev han (genom mig) att han tycker om dem och så där. Nu hade han fått svar och han blev så glad så =) Det sitter på kylskåpet nu.

Och nu vaknar Linus så inlägget blev inte längre än så här.

4 kommentarer:

Milla sa...

Haha! Nej du, det skulle jag aldrig våga! Tror inte jag är i klass med de som är med där heller faktiskt. Typ hjortfilé med anklevertryffel på en rönnbärsspegel och sånt serveras inte hemma hos mig tyvärr. :P Här blir det bara en gammal vanlig majsplätt då och då. ;)

Caroline sa...

Jonis har varit sjuk sen i söndas så vi har inte riktigt haft tid med att skicka brev... men det kommer att komma ett.. kram

Marie sa...

Robins brev till Malin sitter på kylskåpet det också :-)

Jo men visst kommer det väl bli att vi går äggpromenaden tillsammans i år också :-) Vi brukar ju pricka in det bra annars så :-)

Milla sa...

Bloggtorka som råder här på bloggen? ;)