onsdag 30 mars 2011

Sämsta bloggen.

Herregud vilken sämst bloggare jag har blivit. Vet inte vad jag ska skylla på heller egentligen, men om man ska se på hur det ser ut bakåt så har det blivit mycket sämre sen jag började jobba i november. Och sen har jag väl haft nån släng av depression här i höst/vinter igen och efter det har det varit svårt att komma igång igen.

Jag hinner inte med nånting tycker jag. Tiden bara rullar och rullar. Det är måndag och torsdag hela tiden, och däremellan går helgerna alldeles för fort fast den för mig är hela tre dagar. Och inte tycker jag att jag gör något särskilt eller får något gjort, men ändå hinner jag inte med. Helt sjukt är det...

Så gott som varje kväll sitter/ligger jag med datorn i knät ett par timmar i sängen med tv:n på i bakgrunden. Jag vet egentligen inte vad det är jag gör, men tiden går fort och blogga hinner jag då rakt inte med. Eller ja, ska man vara ärlig så är det väl mer så att jag inte får mig för att göra det. Fast jag vill och tycker det är kul. Men jag har aldrig nåt att skriva om längre tycker jag.

Så jag gör som jag brukar = låter det gå en tid emellan och så ursäktar jag mig för att jag bloggar så dåligt och försöker analysera varför. Tjatar om hur fort tiden går och att jag inte hinner med. Till nästa gång. Så nu får vi se om jag skärper mig eller om jag gör likadant om en vecka eller så ;)

Just nu måste jag verkligen ha den sämsta bloggen på hela nätet...

1 kommentar:

Marie sa...

Det finns nog de som är sämre än dig ;-)

Glasögonen beställde jag i torsdags och fick i tisdags :-)
Och visst vore det skönt om de kunde sköta pälsen själva, speciellt vid fällning *s*