onsdag 9 december 2009

Han har roligt.

Ni skulle bara se min underbart söta bebis just nu. Han sitter i sin babysitter och tittar på tv-shop. Det är reklam för Zumba Fitness (ni kan kolla här om ni inte vet vad det är) och han både skrattar och sprattlar med både armar och ben. Han är bara för go =)

Och ja, min bebis FÅR se på tv ibland. Jag vet att det finns folk som har åsikter om bebisar och tv-tittande, men jag är ganska övertygad om att det inte är någon fara så länge man inte placerar dem där och låter dem sitta hela dagarna (och det gör jag ju inte). Och nej, jag är INTE intresserad av att höra eventuella argument för varför bebisar inte ska få se på tv.

2 kommentarer:

MammaSusan sa...

Synd att du ej har en bild eller filmklipp att visa =)

Milla sa...

Tror inte det går några mer bussresor innan jul. Dessutom kan inte hennes bror köra för nu jobbar han nio dagar i sträck och med tanke på att både jag och A jobbar är det svårt att hitta en dag då vi båda är lediga! Så jag får nog hoppa över det i år tror jag. :( Hoppas på att komma iväg nästa år istället. Synd på klapparna bara. Jag önskar att jag hade KÖRKORT nu så kunde jag åka själv. Kram.