tisdag 1 juli 2008

Sommarresa.

Helt otroligt, det är nu redan juli månad. Snart är väl sommarmånaderna över och man står där och fattar inte vad som hände...

Jag tror att sonen vaknar tidigare och tidigare för varje dag. Eller så är det bara som det känns för att jag är så trött själv :P Hur som helst var han vaken runt 6:10 imorse och gnällde och slog omkring sig i sängen för att han inte fick åka till dagis. Jag försökte förklara för honom att det bara är pappa som jobbar den här veckan, mamma har semester och då är Robin själv också ledig. Det är SKÖNT med semester. Men det tyckte inte Robin då, han kan inte för sitt liv begripa varför han inte kan få vara på dagis när han vill det. Visst, det är ju bra att han uppenbarligen trivs och har så roligt på dagis, men det är inte så skojigt när han vaknar och är jättesur så tidigt en ledig dag...

I eftermiddag (kväll) när Peter har slutat jobbet och vi har ätit ska vi åka ner till min fd arbetskamrat och vän Caroline och hennes familj för att planera en resa till Kolmården som vi ska göra i år med våra barn. Förra året var vi till Borås djurpark tillsammans och vi hade tänkt att skapa en liten sommartradition att åka någonstans tillsammans varje år. Våra pojkar är ju ungefär lika gamla, Jonathan är ett halvår äldre än Robin, och de går på samma dagis. Så de har väldigt kul ihop. Blir väl i augusti vi åker, helgen den 16-17.
Nästa år har vi funderat på Liseberg, men vi får se. Då har ju Caroline ett barn till att hålla reda på också, eftersom hon är gravid nu. Så det är ju inte säkert att det blir något av.
Men vi tar en sak i taget. I år blir det iaf Kolmården och det tror jag kommer bli riktigt kul för grabbarna. Kan hända att vi tar med oss Peters systerdotter Johanna,13, också.

Inga kommentarer: