tisdag 29 juni 2010

Väntan.

Ska försöka blogga en snabbis medan Linus sover. Han har bara sovit i max en kvart, men det skulle inte förvåna mig om han vaknar snart iallafall. Men han sov iallafall så att jag kunde skicka iväg Robin till simskolan utan problem, det får man ju vara nöjd med. Hoppas han sover en stund till nu så att jag både hinner slappa lite och få något gjort, men man vet ju vad som brukar bli lidande ;)

Jag tror att Robin tyckte simskolan var riktigt rolig igår och han ville så gärna tillbaka idag så. Lite kallt i vattnet till att börja med tyckte han väl, men det hade blivit bättre sen. Och det hade inte varit några problem alls så det känns ju skönt. Får se hur han känner inför fotbollen imorgon, förra veckan var han inte alls upplagd för det utan tyckte nog mest det var jobbigt och han fick sluta typ 10 minuter före träningen var slut. Kanske att han är piggare imorgon när han "bara" haft simskolan på dagen och inget dagis. Vi får väl se.

I mitt liv händer inte alls så där jättemycket annars just i detta nu. Går mest och väntar på olika saker. Sommarens tjejträffar, Peters semester, resa till Eskilstuna, gå på Shrek 4 med Robin, Jessicas nya bebis... Lite sånt. Vänta, vänta, vänta... Och sen säger det *poff* och allt det där som man väntade på är redan förbi... Men så är det ju. Och förhoppningsvis så har man fått fina minnen att glädjas åt sen =)

Nä, nu får det bli ett litet varv på nätet, sen försöka göra iallafall något litet vettigt medan Linusen fortfarande sover...

3 kommentarer:

Marie sa...

Snygg design :-)

Jessica sa...

Ja kul att du gjort om här inne:)
trevlig helg
kram J

CarpeDiem sa...

snygg design Thessan. ;) ha en fortsatt härlig helg! kommer nog ha några lediga dagar framöver föresten om vi ska ta och hitta på nåt med barnen ;)