onsdag 22 september 2010

September...

Jodå, jag är kvar. Jag har bara inte fått upp bloggfarten igen. Det är ju sjukt hur fort dagarna går! Sen kan det ju vara det att det har varit väldigt mycket den här månaden också som gör att tiden, om möjligt, flyger iväg ännu snabbare.

Både Linus och Robin har haft sina födelsedagar t.ex.
Linus fyllde 1 helt år den 8/9 och Robin 5 år den 19/9. Linus var sjuk på sin födelsedag så vi samfirade grabbarna på Robins dag i söndags. Då var farmor & farfar, mormor, morfar och "mostrarna" Marie och Malin här och firade dem båda.
Robin hade ett eget firande också med stort barnkalas (tror de var 18 barn allt som allt!!) på brandstationen i lördags. Det var otroligt lyckat och vi var så nöjda allihop efteråt. Barnen fick åka brandbil och brandapan Flammy busade med dem. Flammy var en utklädd Peter som verkligen gjorde en stor uppoffring dagen till ära
(det var SVETTIGT i den där dräkten i nästan 2 timmar, och inuti huvudet fanns en hjälm som tryckte ett fint stort rött märke i pannan på honom...) Han var helt slut efteråt stackaren. Men vad gör man inte för barnen? ;)


Annars har det också varit fullt upp utöver det med Robins fotbollsträningar (avslutning idag dock), svärfars födelsedag, båda barnen sjuka, Linus 1-årskontroll, Robins gympa som drog igång förra veckan, föräldramöte, kalas, Ladies Night i LLA med Camilla, röstning...

Och än är det inte slut på månaden. Jag har ett ljusparty kvar, cellprov (huuu) och Linus första besök hos tandläkaren. Och lite mer barngympa.

Vilken månad ;)

1 kommentar:

Marie sa...

Ja det var ingen dålig månad med en massa saker att passa :p