måndag 25 april 2011

Sista dagen av påskledigheten.

Ännu en helg är över och trots att den givit fyra dagars ledighet i och med påsken, så har den gått alldeles för fort. Imorgon är det jobb igen. Och det känns väl så där... Det är så mycket på jobbet nu, vi har fler kunder än vi klarar av och utöver det ett tryck på kunder som måste bokas in. Det är lite jobbigt att tänka på, för vi kämpar verkligen med det, men det kommer väl lösa sig snart. Nästa fredag kommer vi att jobba en extra dag igen för att enbart sitta med planering. Det jävliga är att vi varken får mer tid (vi är 2 st på 75% och det räcker ju som sagt inte) och vi får inte planera in någon extratur heller tills det löst sig =(
Jaja, nog om det. Man kan inte göra mer än man kan. Om man inte kan trolla då.

Påskhelgen har varit bra. Kanonväder och inte särskilt mycket smällar heller om man jämför med tidigare år. Jag är nöjd och jag tror barnen är det med. Mina fina fina påskgubbar!!
Hoppas ni alla andra haft en fin påsk också i solen!

torsdag 21 april 2011

söndag 17 april 2011

Solsken.

Våren är här på riktigt nu. Förra helgen var det superfint på lördagen och jag lyckades så klart bränna mitt ansikte i solen när vi satt hos svärföräldrarna på deras veranda så gott som hela dagen. Pojkarna körde fyrhjuling och hade så roligt så. Samma sak upprepades den här helgen, om än inte lika många timmar och jag slapp solbränna :P Linus är helt överlycklig när han får åka fyrhjuling med pappa eller farfar, och blir lika överförbannad när de drar iväg till skogen med Robin och åker utan honom.

Robin är helt suverän på att köra sin fyrhjuling. Jag minns inte riktigt hur gammal han var när han började köra, men det måste ha varit runt 2½-3 år. Linus är 1½ nu och kommer säkert bli lika duktig han om inte ännu värre. Igår var han redan med och skruvade när pappa och farfar bytte till sommardäck, och liten som han är så lyckades han ändå gänga helt rätt han med. Precis som det varit med storebror så verkar det räcka för den lille med att bara se saker en gång för att klara av dem sen... Jag är både stolt och impad =)

Annars är livet ganska bra nu. Det kan bero på solskenet, men jag börjar sakta men säkert att känna mig piggare och gladare än jag varit på ett tag. (Solskenet och att jag kanske sköter mina tabletter lite bättre :P) Det rullar på. Saker löser sig eller känns iallafall lättare. Lite så där.

Jo jo...

måndag 4 april 2011

Natt.

Egentligen borde jag sova nu. Och jag ska alldeles strax logga ut och göra det också. Det är redan natt till måndag och det betyder ju att en ny arbetsvecka är på intågande. Igen. Runt, runt, runt går det.

Hoppas på att få ett sms imorgon om att mina nya glasögon är klara för att hämtas. Det ska bli spännande. Tänk att jag äntligen fick tummen ur att kolla synen och byta bågar. Jag visste att det var länge sedan sist, men jag blev ändå lite smått chockad hos optikern när det visade sig att jag inte varit där sen 2004... =)

Jag försöker få tummen ur och ordna lite saker, stort som smått, men det sitter hårt inne. Fast å andra sidan kan man ju hoppas att det är på gång nu då och att glasögonbytet var starten på allt jag måste ta tag i... Kanske skulle försöka beställa tid för insättning av p-staven här näst? Själva staven köpte jag ju liksom i höstas och sen har den bara legat...

Jaja, sova var det...